Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aslıhan Güner Ve Kardeşleri : Aslihan Guner Kardeslerini Paylasti Gorenler Donup Bir Daha Bakti : Boyu 170 cm, kilosu da 58 kg'dır.

Aslıhan Güner Ve Kardeşleri : Aslihan Guner Kardeslerini Paylasti Gorenler Donup Bir Daha Bakti : Boyu 170 cm, kilosu da 58 kg'dır.. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor. İki kardeş de mavi gözlü. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, şarkı söylemeyi çok seviyor. İşte aslıhan güner'in kız kardeşleri.

Aslıhan güner oyunculuk mesleğini ayrıca çok sevmektedir. Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Ünlü dizi ve sinema oyuncusu aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Görünenin arkasındaki aslıhan güner kılıç;

Kuzey Yildizi Ilk Ask In Yildiz I Aslihan Guner In Kardesleri Gorenleri Sasirtti Habergazetecilik
Kuzey Yildizi Ilk Ask In Yildiz I Aslihan Guner In Kardesleri Gorenleri Sasirtti Habergazetecilik from iaahbr.tmgrup.com.tr
Aslıhan güner oynadığı diziler filmler. Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun iki kız kardeşi bulunuyor. Hangi dizi ve sinema filmlerinde oynadı? Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır. İşte aslıhan güner ve kardeşlerinin fotoğrafları. Eşi aslıhan güner'den 9 yaş farkla büyüktür.

Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Şefkat tepe dizinde tanışan güner ve mert kılıç 9 haziran 2013 yılında evlendi. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Peki aslıhan güner kimdir, nereli, kaç yaşında? Show tv ekranlarında yayın hayatına devam eden kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan aslıhan güner, acı haberle sevenlerini derin bir yasa boğdu. Hangi dizi ve sinema filmlerinde oynadı? Oyuncu mert kılıç'ın boy uzunluğu 185cm kilosu ise 76 kilo ağırlığındadır. İki kardeş de mavi gözlü. Aslıhan güner sevgilisi kim sorularına 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girerek vermiştir. 17 aralık 1987 doğum yeri: Herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenliği. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin güzel oyuncusu aslıhan güner'in kardeşlerine sosyal medyada beğeni yağdı. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır.

Kardeşi neslihan güner ile beraber çekildiği kareyi storye atan aslıhan güner'in fotoğrafı hayranları tarafından beğenildi. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor. Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor. İşte aslıhan güner ve kardeşlerinin fotoğrafları.

Aslihan Guner In Kardesleri Guzellikleriyle Begeni Topladi Magazin Haberleri Milliyet
Aslihan Guner In Kardesleri Guzellikleriyle Begeni Topladi Magazin Haberleri Milliyet from i2.milimaj.com
Renkli gözlü güzel oyuncunun kardeşleri de güzellikleriyle göz kamaştırdı. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Son olarak kuzey yıldızı i̇lk aşk diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran aslıhan güner'in hayatı merak ediliyor. Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. İki kardeş de mavi gözlü. Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Boyu 170 cm, kilosu da 58 kg'dır.

Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Türk dizi ve sinema oyuncusu aslıhan güner kimdir? Üç kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var. Oyuncunun iki kız kardeşi bulunuyor. Renkli gözlü güzel oyuncunun kardeşleri de güzellikleriyle göz kamaştırdı. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor. Aslıhan güner oyunculuk mesleğini ayrıca çok sevmektedir. İşte başta aslıhan güner olmak üzere ünlülerin kardeşleri. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, şarkı söylemeyi çok seviyor. İki kardeş de mavi gözlü. Neslihan güner, yasemin güner (kardeşleri) eşi: Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır.

Peki aslıhan güner kimdir, nereli, kaç yaşında? Kardeşi neslihan güner ile beraber çekildiği kareyi storye atan aslıhan güner'in fotoğrafı hayranları tarafından beğenildi. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor. Aslihan günere bayilan bitek benmiyim ya. Görünenin arkasındaki aslıhan güner kılıç;

Aslihan Guner Unlulerin Tarzlari Guzel Kadinlar Kadin
Aslihan Guner Unlulerin Tarzlari Guzel Kadinlar Kadin from i.pinimg.com
Eşi aslıhan güner'den 9 yaş farkla büyüktür. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 17 aralık 1987 doğum yeri: Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Oyuncunun iki kız kardeşi bulunuyor. Ünlü oyuncu aslıhan güner, 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyunculuk mesleğini yapan mert kılıç ile hayatlarını birleştirmiştir. Aslıhan güner 'den kötü haber! İşte aslıhan güner'in kız kardeşleri.

Son olarak kuzey yıldızı i̇lk aşk diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran aslıhan güner'in hayatı merak ediliyor.

Dizideki başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren aslıhan güner'in kardeşleriyle benzerliği görenleri şaşırttı. Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenliği. İşte aslıhan güner'in kız kardeşleri. Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. Aslıhan güner'in kardeşleri güzellikleriyle dikkat çekiyor. Herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenliği. Neslihan güner, yasemin güner (kardeşleri) eşi: Kardeşi neslihan güner ile beraber çekildiği kareyi storye atan aslıhan güner'in fotoğrafı hayranları tarafından beğenildi. Şefkat tepe dizinde tanışan güner ve mert kılıç 9 haziran 2013 yılında evlendi. Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin güzel oyuncusu aslıhan güner'in kardeşlerine sosyal medyada beğeni yağdı.

Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur aslıhan güner. İşte aslıhan güner ve kardeşlerinin fotoğrafları.